EnglishМакедонски
 
HOBOKOHTAKT

ул. Максим Горки 16

1000 Скопје, Македонија

Тел:
+389 2 3120 556
Тел/Факс: +389 2 3115 800

е-маил: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 
 

NEWSLETTER

Оставете го вашето име и е-маил да добивате новости од ПоинтПро Консалтинг


 
ПОЧЕТНАЗА НАСУСЛУГИПРОЕКТИТИМВРАБОТУВАЊЕВЕСТИ
 

ПОЧЕТНА
Испечати Е-пошта

Добредојдовте

ПоинтПро Консалтинг е компанија во приватна сопственост која нуди иновативен и проактивен пристап во обезбедувањето професионални услуги од областа на менаџментот, обезбедувањето одржлив развој и градењето на капацитет за корпоративниот сектор, владините/јавните институции, како и за граѓанскиот сектор и поединците.

 

 

 

MANAGEMENT CONSULTING

Слика Project & Investment Management
Слика Operations Management
Слика Financial Management
Слика Business Strategy Development

more


SUSTAINABLE DEVELOPMENT

Слика

Слика Infrastructure Project Planning and Design
Слика Local Economic Development
Слика Environmental Services

more


CAPACITY BUILDING AND TRAINING

Слика

Слика Design and delivery of customized training programs
Слика Institutional capacity building programs

more

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
ПОЧЕТНАЗА НАСУСЛУГИПРОЕКТИТИМВРАБОТУВАЊЕВЕСТИ
web and hosting by
Copyright © 2007 PointPro Consulting designed by