EnglishМакедонски
 
HOBOKOHTAKT

ул. Максим Горки 16

1000 Скопје, Македонија

Тел:
+389 2 3120 556
Тел/Факс: +389 2 3115 800

е-маил: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 
 
 
ПОЧЕТНАЗА НАСУСЛУГИПРОЕКТИТИМВРАБОТУВАЊЕВЕСТИ
 

ПОЧЕТНА arrow Management Consulting Projects arrow Turn Around Mangement Plan for Wheat Flour Milling Plant
Деловен пресврт за мелница за пченично брашно Испечати Е-пошта

Клиент: Нова Холдинг, Македонија

ериод: Мај-Јуни, 2007

Проценка на претходните перформанси и идентификација на причините за лошиот финансиски развој на мелници за пченично брашно во Демир Капија, Македонија. Развивање на ТAM стратегија и бизнис план за подобрување на бизнис перформанси на краткорочен и среднорочен план.

 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
ПОЧЕТНАЗА НАСУСЛУГИПРОЕКТИТИМВРАБОТУВАЊЕВЕСТИ
web and hosting by
Copyright © 2007 PointPro Consulting designed by