EnglishМакедонски
 
HOBOKOHTAKT

ул. Максим Горки 16

1000 Скопје, Македонија

Тел:
+389 2 3120 556
Тел/Факс: +389 2 3115 800

е-маил: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 
 
 
ПОЧЕТНАЗА НАСУСЛУГИПРОЕКТИТИМВРАБОТУВАЊЕВЕСТИ
 

ПОЧЕТНА arrow Capacity Building and Training arrow Project Cycle Management Training Workshops for NGOs
Работилница за управување со проектен циклус за НВО Испечати Е-пошта

Клиент: Фондација Институт Отворено Општество Македонија (ФИООМ) и Европска Агенција за Реконструкција (ЕАR)

Период: Септември 2004 –2007

Подготовка и остварување на неколку работилници , вклучувајќи и вежби засновани на илустрација нa случај за проект дизајн, планирање и надгледување на проекти.

 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
ПОЧЕТНАЗА НАСУСЛУГИПРОЕКТИТИМВРАБОТУВАЊЕВЕСТИ
web and hosting by
Copyright © 2007 PointPro Consulting designed by