EnglishМакедонски
 
HOBOKOHTAKT

ул. Максим Горки 16

1000 Скопје, Македонија

Тел:
+389 2 3120 556
Тел/Факс: +389 2 3115 800

е-маил: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 
 

NEWSLETTER

Оставете го вашето име и е-маил да добивате новости од ПоинтПро Консалтинг


 
ПОЧЕТНАЗА НАСУСЛУГИПРОЕКТИТИМВРАБОТУВАЊЕВЕСТИ
 

ПОЧЕТНА arrow УСЛУГИ arrow Обука и градење на капацитети
Обука и градење на капацитети Испечати Е-пошта

Проектно искуство

ПоинтПро Консалтинг располага со значително искуство со програми за оспособување на кадри како на институционално така и на  индивидуално ниво. Оваа корпоративна способност е развиена паралелно со консултантските услуги и производи, во обид да се инкорпорира нашето консултантско искуство со програмите за тренинг кои успешно ги дизајниравме и спроведувавме повеќе од 5 години во Македонија, но и во земјите од југоисточниот европски регион.


Нудиме два типа на услуги во програмата за оспособување на човекови ресурси:

Дизајн и испорака на специјализирани програми за обука, кои вклучуваат:

  • Менаџмент на проектниот циклус

  • Проектна подготовка и дизајн

  • Подготовка на физибилити студија според меѓународни стандарди

  • Проценка на влијанието врз животната средина

  • Стратешко планирање

  • Деловно планирање

  • Финансиски менаџмент и буџетирање

Институционалните програми за оспособување на кадрите примарно се насочени кон јавните агенции, компании, непрофитни и невладини организации. 

 

 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
ПОЧЕТНАЗА НАСУСЛУГИПРОЕКТИТИМВРАБОТУВАЊЕВЕСТИ
web and hosting by
Copyright © 2007 PointPro Consulting designed by