EnglishМакедонски
 
HOBOKOHTAKT

ул. Максим Горки 16

1000 Скопје, Македонија

Тел:
+389 2 3120 556
Тел/Факс: +389 2 3115 800

е-маил: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 
 

NEWSLETTER

Оставете го вашето име и е-маил да добивате новости од ПоинтПро Консалтинг


 
ПОЧЕТНАЗА НАСУСЛУГИПРОЕКТИТИМВРАБОТУВАЊЕВЕСТИ
 

ПОЧЕТНА arrow ВРАБОТУВАЊЕ
ВРАБОТУВАЊЕ
Оглас за вработување Испечати Е-пошта
5.11.2013.
Junior Consultant – Junior Associate

 

 Job description:

 • Participation in the daily operations of the company, mainly on projects to evaluate the feasibility of infrastructure projects (feasibility studies) in various fields lead by the practice Infrastructure and Sustainable Development;
 • Support the work of the company's projects in the practice of Management Consulting and Corporate Finance;
 • Communication with clients;
 • Occasional administrative work according to the company needs.

Key qualifications, competencies, skills and abilities:

 • University degree in technical sciences (Architecture, Construction, Electrical, Machinery, Agriculture, Engineering, Environmental Studies, etc.)
 • No or up to 3 years of prior experience in: project preparation (planning / design), data analysis, evaluation of investments and other techno-economic analysis related to infrastructure project development , other related experiences;
 • Computer skills (MS Office, AutoCAD);
 • Excellent knowledge of the English language.

Expected personal characteristics:

 • Superior analytical skills
 • Exceptional desire and readiness to acquire new knowledge and skills
 • High ethical and moral individual values ​​and behavior
 • Ability to work in teams

Working conditions:

 • Continuous  on-the-job training to meet the needs and requirements of the company
 • An environment that enables continuous acquiring of new knowledge and skills in the area(s) selected by the candidate and the needs of the company
 • Opportunity to express own initiatives (creativity)
 • Opportunity for advancement in the organization of the company.

Documents to be submitted:

 • Cover Letter
 • Resume (CV)

 

Note: The required documents should be sent to the following e-mail address: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете , no later than 17th November 2013. Selected candidates who meet the criteria will be invited for an interview. The employment involves a three month trial period, subject to signing of service contract.

 
ВРАБОТУВАЊЕ Испечати Е-пошта
13.03.2008.

ГРАДЕЊЕ НА КАРИЕРА

Во ПоинтПро Консалтинг нудиме поддршка за нашите клиенти која ќе им овозможи да осигураат и одржат конкурентска предност на пазарот. Во текот на годините од нашето работење успеавме да го оствариме таквиот имиџ преку силна верба во активното учење, одржливоста во однесувањето и постојаниот стремеж кон совршенство, како вредности кои се негуваат во секоја активност на нашите вработени. 

оинтПро Консалтинг се стреми кон вработување на високо квалитетни, полни со ентузијазам, талентирани тимски играчи кои поседуваат силни технички и аналитички способности и кои веруваат и се спремни да направат промена. Во ПоинтПро Консалтинг секој член на тимот има слобода да учи и да се надоградува, да размислува широко и надвор од општоприфатените рамки, да ја користи сопствената креативност и да ги негува своите лидерски способности. Ние инвестираме во Вашиот потенцијал како консултант, тимски соиграч , и на крајот и Вашиот потенцијал како лидер во полето на вашиот интерес и експертиза.

ПоинтПро Консалтинг е работодавец кој нуди еднакви можности за вработување.

 

ПРOФИЛ НА КАНДИДАТИТЕ

Во согласност со специфичните потреби на краток, среден или долг рок, ќе ги објавуваме можностите за вработување во поголемите локални весници. Сите отворени работни места ќе бидат објавени и тука на нашата веб страна. Во тековниот период не постои потреба за нови вработувања.


КАКО ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ

За да се пријавите за работното место за кое сте заинтересирани, Ве молиме пратете го Вашето последно CV (кратка биографија) заедно со мотивационо писмо, во кое ќе го посочите Вашето разбирање за работното место и Вашата лична мотивација зошто се пријавувате токму за тоа работно место, на следната е-маил адреса:

Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

Ве молиме без телефонски јавувања.

 

 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
ПОЧЕТНАЗА НАСУСЛУГИПРОЕКТИТИМВРАБОТУВАЊЕВЕСТИ
web and hosting by
Copyright © 2007 PointPro Consulting designed by